×
Oletko jo jäsen?
Unohditko salasanasi?

Eroottinen kuva mielessä

Eroottinen kuva heijastettuna mielessä. Se voi olla mitä vain; eroottinen nainen, yksi tai useampia. Tekemässä tuhmia sinun kanssasi, yksin tai toisen naisen kanssa. Tässä ei lopu mahdollisuudet kesken – eikä ole tarvekaan, sillä kyse on sinun kuvastasi. Täysi seksuaalinen nautinto vaatii virikkeen. Joskus se voi olla vaikka eroottinen hieronta tai sitten pelkkä kuva. Sellaisen voi löytää mistä tahansa. Eroottinen kuva voi tulla vastaan internetissä tai tosielämässä ja painua siten mieleen. Sinun ei ole vielä kuitenkaan tarvinnut tätä kuvaa nähdä. Voi olla, että olet vasta hahmotellut mielessäsi tämän seksuaalisen ja kauniin tilanteen, tai sinulla on ollut luettavana eroottinen novelli, joka on saanut mielikuvan aikaan. Tärkeintä on kuitenkin, että sinä tiedät suurin piirtein, mitä tämän haaveen eroottinen sisältö on. Tällainen eroottinen kuva on normaali ja kaunis asia. Anna sen muovautua rauhassa niin kuin parhaaksi katsot – anna siitä kehkeytyä eroottinen peli, leikki, josta voit muovata mitä vain. Lisää siihen uusia elementtejä, tai poista siitä se, mikä ei enää miellytä. Muista, että eroottinen kuva on sinua varten. Se on sinun tarpeisiisi ensisijaisesti, ja voit itse päättää mitä varten se on olemassa.

Polttavan kuuma eroottinen kuva

Olet ehkä jo kehitellyt fantasioitasi jonkin aikaa. Eroottinen kuva pyörii mielessä, muuntuu ja kehittyy aina vaan kiehtovammaksi, joksikin mitä haluaisi koskettaa. Ehkä siihen liittyy jo aika nopeasti ääniä ja muita elementtejä; tuoksuja, vahvoja tuntemuksia ja tunnetiloja. Tämän saa eroottinen nainen aikaan helposti kenelle tahansa. Nauti koko rahan edestä, sillä sen olet ansainnut, kun olet jaksanut kehittää ajatusta näinkin pitkälle. Eroottinen kuva palkitsee lopulta. Kun eroottisen kuvan ajatteleminen alkaa toistua riittävän usein, ja siitä muodostuu melkein täydellinen video tai vähintäänkin kuvasarja, niin silloin alkaa luonnollisesti tehdä mieli jo toimintaa. Eroottinen peli saattaa olla ensimmäinen vaihe, kun eroottinen kuva on jo näin pitkällä. Voi olla, että tämä leikki ei aivan heti toteudu, vaan siinä on ensin niinsanottu suvantovaihe. Mielessäsi on jo ehkä hieman rohkeampaakin; mahdollisesti eroottinen hieronta, joka voisi johtaa mihin tahansa, juurikin sellaiseen, mitä olet kuvitellut mielessäsi. Tässä kohtaa eroottinen kuva vaatii suorastaan, että sen käytännön toteutus aloitetaan välittömästi. Tälle tarpeelle ei kannata pistää vastaan – se on liian vahva siihen!

Eroottinen kuva todeksi

Ei ole väliä minkälainen sinun eroottinen kuva on. Sen pystyy toteuttamaan helposti. Valitse itsellesi eroottinen nainen, ja ryhdy toimeen. Kaikki toiveet ja tyydytystä tuottavat asiat otetaan huomioon, ja pystyt antautumaan täysin fantasioillesi! Lähestyminen on helppoa – valitse kenet haluat, ja aloita nautinnollinen eroottinen peli hänen kanssaan. Voit myös tehdä tämän useammankin kanssa, jos sinun eroottinen kuva on tällainen... Tärkeintä on, että ryhdyt toimeen samantien, ja pääset tositoimiin. Ei ole mitään ikävämpää, kuin jos seksuaaliset intohimot eivät pääsisi kunnolla valloilleen. Kannattaa muistaa, että kumppanisi nauttii intohimoisista hetkistä varmasti aivan samalla tavalla kuin sinäkin. Voitte käydä suoraan asiaan tai leikitellä hieman ennen. Eroottinen hieronta tai eroottinen tarinaon sensuelli tapa virittäytyä tunnelmaan, aistia toisen tuntemuksia ja oppia tuntemaan toisen keho ja sen ihmeellisyydet. Lopuksi tulee täydellinen eroottinen kuva nykyhetkessä toistettavaksi. Hetki, jota olet odottanut enemmän kuin mitään muuta... Kaikki on säädetty juuri oikeanlaiseksi: tilanne, sinä ja hän ja se mitä teette. Lopuksi olet tavattoman onnellinen, kun sinun eroottinen kuva on toteutettu...

Katso hänen kuvansa

ystäviä

Love4me (23)

HyvaPylly (19)

Imukykyinen (28)

Suklaaunelma (29)

TiikeriNinja (24)

kuuma_enkeli69 (23)

Oletko jo jäsen?