×
Oletko jo jäsen?
Unohditko salasanasi?

Eroottinen novelli vie sinut mukanaan

Onko sinulle käynyt koskaan niin, että sinulla on eroottinen novelli hyppysissäsi, ja sen eroottinen tarina vie sinut täysin mukanaan? Novellin juonenkäänteet voivat saada pääsi pyörälle ja sydämesi sykkimään. Kenties hengityksesi kiihtyy, ja tunnet poltteen myös jalkovälissäsi. Se vain yltyy, ja sinun tekee mieli hypätä mukaan tarinan kuumimpaan kohtaukseen. Sukellat seksin maailmaan, kuin olisit itse tarinan päähenkilö. Eroottinen novelli on niin mukaansatempaava, että se on erinomaista viihdettä. Huono puoli lukemisessa on kuitenkin se, etä alkaa panettaa aivan mahdottomasti. Silloin on avun oltava lähellä. Suosittelenkin, että eroottinen novelli on paras lukea silloin, kun tiedät saavasi seksiä pian. Sitten olet jo valmiiksi juhlakunnossa, kun seksin aika koittaa! Eroottinen novelli sytyttää kenet tahansa, ja koko komeuden kruunaa eroottinen nainen, joka hyväilee sinun miehuuttasi. Eroottinen on myös se tilanne, jossa tämä tapahtuu! Ajasta ja paikasta viis, silloin kun haluttaa, niin silloin on saatava! Me kaikki toimimme joskus vaiston varassa, ja vietit vievät meitä eteenpäin. Silloin täytyy naida kuin kanit konsanaan.

Eroottinen novelli on enemmän

Eroottinen novelli on enemmän kuin pelkkää kirjallisuutta. Se on melkein kuin seksilelu, joka saa sinut hekuman huipulle. Tarina voi myös sisältää rajumpia kohtauksia, kuin mihin itse ryhtyisit makuuhuoneessasi, mutta voit silti nauttia niiden lukemisesta. Tarinassa voi olla vaikka alistamis- ja sitomisleikkejä, ja vaikka et muuten niistä syttyisikään, saa mielikuvituksesi leikitellä ajatuksella. Eroottinen kuva piirtyy mieleesi sitä selkeämpänä, mitä enemmän luet kirjaa, johon sisältyy eroottinen novelli. Ei ole mikään häpeä, että sinua miellyttää eroottinen novelli enemmän kuin muut novellit. Eroottista kirjallisuutta lukevat muutkin minkä ehtivät. Sitä ei vain lueta bussissa työmatkalla, vaan kun käsissä on eroottinen novelli, tarvitaan siihen intiimimpi tilanne. Voit vaikka rentoutua kotona ja ottaa opuksen esille. Ei aikaakaan kun kiehnäät sängyssä kuin kiimainen kissa. Juuri siksi tähän tarvitaan yksityisyyttä tai vähintäänkin oikeaa seuraa. Eroottinen peli käynnistyy helposti, jos luet pornotarinaa puolisolle ääneen sängyssä. Enempää ei tarvita, vaan se toimii lemmenlääkkeen tavoin! On vaikea sanoa nauttiiko siinä enemmän lukija vai kuuntelija. Ainakin teillä on kädet vapaana, joten käyttäkää niitä, ja tehkää toisillenne vaikka eroottinen hieronta!

Eroottinen novelli voi piristää seksiselämää

Kuten sanottu, eroottinen novelli omaa kiihottavan vaikutuksen, joten se on omiaan piristämään seksielämää. Jos ette halua käyttää vaikka seksileluja, niin avuksi voi tulla niiden sijasta eroottinen noveli. Sitä voi lukea yhdessä ääneen niin, että tunnelma lämpenee. Tai toinen vaihtoehto on, että kumpikin lukee kiihottavaa kirjallisuutta ensin omalla tahollaan, ja johan alkaa tehdä mieli sänkypuuhiin partnerin kanssa. Eroottinen novelli lähestulkoon korvaa esileikin, tai ainakin tekee siitä hauskempaa ja monipuolisempaa. Tällaisia tarinoita voi myös sepittää itse. Mitäs partenri sanoisi, jos lukisit hänelle itse kirjoittamasi seksitarinan, joka kuvaa jotain fantasiaasi? Luultavasti hän olisi valmiina hyppäämään oitis sänkyyn kanssasi! Eroottiset puheet ovat lähestulkoon varma tapa saada seksiä. Puhumalla tuhmia teet kumppanille mahdottomaksi vastustaa seksin kutsua, ja voitte yhdessä heittäytyä himojenne vietäväksi. Eroottinen novelli voi myös antaa teille ideoita siihen, mitä tehdä sängyssä. Mitä jos koittaisitte toistaa tarinassa esitetyn seksikohtauksen? Seurauksena on kuuma roolileikki! Lopputuloksena harrastatte entistäkin kuumempaa seksiä, ja tyydytätte toisenne paremmin kuin koskaan!

Katso hänen kuvansa

ystäviä

Love4me (23)

HyvaPylly (19)

Imukykyinen (28)

Suklaaunelma (29)

TiikeriNinja (24)

kuuma_enkeli69 (23)

Oletko jo jäsen?