×
Oletko jo jäsen?
Unohditko salasanasi?

Eroottinen tarina on kiihottavaa luettavaa

Nautitko mielelläsi seksiä kirjan sivuilta? Se ei tietenkään ole sama kuin aito asia ja akti, mutta joskus eroottinen tarina voi olla paikallaan. Tällaisia tarinoita voit lukea niin kirjoista ja lehditä kuin internetistäkin, ja niissä voi olla mukana jokunen eroottinen kuva. Sanoilla on kiihottavampi voima kuin aavistitkaan! Kaikkihan me pidämme tuhmista puheista, joilla voi luoda tunnelmaa vaikka silloin kun on käynnissä eroottinen hieronta seksikkään partnerin kanssa. Tunnelma muuttuu tuplasti kuumemmaksi, kun kosketusta höystetään sanoin! Eroottinen tarina soveltuu myös yksin luettavaksi silloin, kun haluat pitää vähän omaa kivaa ja kosketella itseäsi. Ei ole myöskään mitään syytä, miksi eroottinen tarina ei voisi syntyä sinun kynästäsi. Voit kirjoittaa esimerkiksi parhaista seksikokemuksistasi tai laittaa fantasiasi paperille. Näin talletat eroottiset ajatuksesi kirjoitettuun muotoon, ja niiden lukeminen kiihottaa kerta toisensa jälkeen. Voit myös nautiskella tekstistä yhdessä kumppanin kanssa lukemalla sen ääneen, ja huomata kuinka hänen himonsa heräävät. Eroottinen tarina on herkullista kuultavaa! Se on jopa kirjallisuuden genreistä parhaimpia, koska sen sensuellimpaa ei olekaan!

Eroottinen tarina voi muuttua todeksi

Eroottinen tarina ei välttämättä jää ainoastaan fiktion tasolle, vaikka se jo sinällään on uskomattoman kiihottavaa. Jo pelkästään lukiessa huomaat, miten halut ja himot heräävät sinussa. Sinä voit kuitenkin saada aikaan sen, että eroottinen tarina muuttuu todeksi. Se toteutuu tosielämässä, kun tapaat seksipommin, jonka kanssa haluat päästä lähempään kontaktiin. Teillä voi ensin olla pientä flirttiä, ihan vain silmäpeliä, mutta nopeasti siitä edetään tekojen tasolle. Jos ensikontakti tähän seksikkyyden ruumiillistumaan tapahtuu esimerkiksi deittisivuston livechatissa, sinulla on oiva tilaisuus kertoa hänelle eroottinen tarina, joka vie häneltä jalat alta. Sen jälkeen tämä nainen tai mies on kypsää kauraa ja vonkaa päästä panemaan sinun kanssasi, koska olet saanut hänet äärimmäisen kiihottuneeksi. Tässä vaiheessa sinun kannattaa ottaa ohjat käsiisi, koska olet pelannut korttisi erittäin hyvin. Varmasti haluat saada tyydytyksen seksikkään kumppanin kanssa! Nyt kun pääset alasti samaan petiin hänen kanssaan, lempi leiskuu, ja eroottinen tarina on totisinta totta! Se on kuin eroottinen novelli, jossa päähenkilönä olet sinä itse! Tässä vaiheessa puheet voi jättää vähemmälle, ja keskittyä itse nautintoon.

Minne eroottinen tarina eteneekään!

Sinulta sujuu eroottinen peli paremmin kuin arvaatkaan, ja olet pelannut korttisi juuri oikein, koska eroottinen nainen on hulluna sinuun. Hänelle ei enää riitä eroottinen tarina kirjasta luettuna, vaan hän haluaa elää sen yhä uudelleen ja uudelleen sinun kanssasi. Käytä nyt aistivoimaasi, ja anna naiselle se mitä hän haluaa. Haluat itse samaa, ja tyydytät hänen halusi enemmän kuin mielelläsi. Tätä kiihkoa ei voi teiltä kukaan riistää. Kemianne kohtaavat ennennäkemättömän hyvin, ja toteutatte toinen toistenne fantasiat villeimmät niistä mukaanlukien. Eroottinen tarina oli aluksi vain sinun fantasiaasi, mutta nyt se fantasia tapahtuu makuuhuoneessasi alituisesti. Et ole ennen yhtä kyltymätöntä naista nähnytkään kuin tämä, joka imisi munaasi vaikka maailman ääriin. Tämä eroottinen tarina ei sitäpaitsi suinkaan rajoitu makuuhuoneen puolelle ellet niin halua, vaan voipa olla, että olet löytänyt tosirakkautta! Rakkaussuhteessa erotiikka kukoistaa parhaimmin. Eroottinen tarina saattaa siis saada sivujuonekseen rakkaustarinan, joka kestää maailman tuulissa, ja jossa intohimo leiskuu aina vain yhtä voimakkaana.

Katso hänen kuvansa

ystäviä

Love4me (23)

HyvaPylly (19)

Imukykyinen (28)

Suklaaunelma (29)

TiikeriNinja (24)

kuuma_enkeli69 (23)

Oletko jo jäsen?